Izvlačenje dobitnika nagradne igre “Kupi stan, osvoji Astru”

Izvlačenje dobitnika nagradne igre “Kupi stan, osvoji Astru”

Delta Consulting & Engineering d.o.o. Lukavac,organizuje izvlačenje dobitnika nagradne igre „Kupi stan-osvoji astru“ u subotu,09.02.2019.godine, u motelu Oniks Magistralni put, sa početkom u 12h.

Po završetku izgradnje stambeno-poslovnog objekta AAM2, Delta Consulting & Engineering d.o.o.privodi kraju nagradnu igru i organizuje svečano izvlačenje dobitnika nagradne igre,koji će dobiti automobil Opel Astru.

(Pravilnik nagradne igre „Kupi stan osvoji astru“-možete pročitati ovdje)

Iz firme ističu da su ponosni na još jednu završenu stambeno-poslovnu zgradu u okviru kompleksa „Delta City Lukavac“ te da su već krenuli i sa izgradnjom objekta AAM3, za čije kupce će također biti obezbjeđene primamljive nagrade.

Stanovi u AAM3 izgrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim domovima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti. Mladi profesionalci i parovi moći će da izaberu moderne manje apartmane, dok će porodice sa djecom više cijeniti prostranije stanove.

U svrhu zadovoljenja potreba naših klijenata, zgrada posjeduje rezervoar za vodu koji je dostatan za 24 sata snadbijevanja zgrade vodom u slučaju njenog nestanka,kao i agregat za el.energiju koji će u slučaju nestanka el.energije snadbijevati stubišnu rasvjetu,lift i pumpnu stanicu.

– Cilj Delta Group je kupcima raznih dobi, demografija i potreba osigurati kvalitetno življenje na kvalitetnoj lokaciji u objektu koji dizajnom, gradnjom i estetikom odskače od današnjeg standarda. Stambeno-poslovni objektiAAM1,AAM2 i AAM3 osiguravaju visoku kvalitetu življenja koju i naši kupci sami kreiraju ,aktivno učestvujući u odabiru završnih materijala kao što su keramičke pločice,tarketi,unutarnja stolarija…

Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj: +387 35 550 300, kao i na kontakt mail: [email protected] ili putem web-a: 

https://www.facebook.com/DeltaGroupTim/
http://www.delta-lukavac.ba/
http://dnekretnine.olx.ba

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Kvalitet je naš prioritet!

Delta Group

Društvene mreže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izrada i održavanje © 2021 | Mono Digital