DELTA Group
Misija kompanije “DELTA –Group“ je unapređenje i implementacija novih tehničkih i tehnoloških rješenja koji se zasnivaju na nisko-energetskoj izgradnji stambeno-poslovnih objekata.

Kompanija smo koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno-odgovornog ponašanja i koja nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice.

Tokom dvije decenije uspješnog rada u oblasti stambeno-poslovne gradnje stasali smo u ozbiljnu kompaniju sa najboljim referencama, stečenim u EU i BiH,posebno na nisko-energetskoj efikasnosti .

Profesionalan i odgovoran pristup u radu, uz saradnju sa klijentima i stvaranje uzajamnog povjerenja, najbolja nam je preporuka za dalji rad.

Vizija našeg stručnog tima i menadžmenta jeste efikasna primjena svih resursa,a u svrhu zaštite okoline koja nam je najbitnija u implementaciji naših projekata,ideja,ciljeva kao i velika finasijska ulaganja u kvalitet i nisko-energetsku gradnju.

Delta Group posluje na princima maksimalne posvećenosti kvaliteti proizvoda,usluga koje pruža,razvoju zaposlenih te očuvanju životne sredine.

PODIJELI